Masini noi si rulate de lux disponibile la Elite Cars Leasing

Masini noi si rulate de lux disponibile la Elite Cars Leasing

Daca iti doresti un autoturism de lux, insa pretul acestuia nu se incadreaza in bugetul tau, la Elite Cars Leasing te poti bucura de o astfel de masina cu un pret accesibil.

Compania pune la dispozitia clientilor atat achizitionarea directa, cat si cea prin finantarea auto, respectiv leasing pentru masinile noi si rulate. Poti opta pentru unele dintre cele mai populare branduri si modele, care sa aiba loc in garajul tau. Acestea sunt testate in mod riguros, iar firma colaboreaza cu dealeri autorizati si specializati pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune autoturisme.

Elite Cars Leasing este cu siguranta locul de unde merita sa cumperi masina visurilor tale. Gasesti o multime de autoturisme noi si rulate de lux, pe care le poti achizitiona in functie de preferinte si de bugetul de care dispui. In acelasi timp, daca masina nu se afla pe stoc, ai ocazia de a o solicita la comanda. Acest lucru se face prin specificarea anumitor aspecte.

Calitate la superlativ pentru fiecare masina din stocul acestui dealer auto

Este foarte important sa stii ceea ce achizitionezi, mai ales in materie de autoturisme. Din acest motiv, compania Elite Cars Leasing este una transparenta si iti ofera toate informatiile despre fiecare masina in parte, precum si informatii despre achizitia acesteia. Totodata, beneficiezi si de consultanta pentru a alege una din cele mai bune masini pentru tine, dar si de detalii despre modul de achizitionare, fie el direct sau prin leasing.

Compania Elite Cars Leasing colaboreaza cu unii dintre cei mai mari furnizori de autovehicule la nivel mondial si european. Achizitiile se fac de la unele dintre cele mai mari companii din acest domeniu, inclusiv de la producatorul direct sau chiar din reteaua acestora autorizata. Fiecare masina prezinta istoric in service-urile reprezentantelor de brand, cat si mentenanta conform recomandarilor producatorilor. De asemenea, acestea nu au fost implicate in accidente majore.

Solutii rapide si eficiente pentru bugetul tau

In functie de preferintele tale, la Elite Cars Leasing brandurile sunt multiple. Gasesti pe site Mercedes GLE noi si rulate, pe care le poti achizitiona direct sau prin leasing. Pe site sunt disponibile toate informatiile despre fiecare autoturism in parte, inclusiv caii putere, impreuna cu rulajul, cat si data cand a fost inmatriculat. Tot legat de informatii poti vedea si showroom-ul in care se afla autoturismul, compania avand 3 locatii in tara. Astfel, in Bucuresti, Brasov si Bacau ai posibilitatea de a descoperi toate autoturismele disponibile. Firma dispune de un stoc intern, unul extern, de masini noi si nerulate, masini cu maxim 1 an de utilizare, maxim 2 ani de utilizare, modele hibride, cat si modele electrice.

Leasing si servicii conexe vanzarii de automobile, tot de aici pot fi solicitate

Daca te gandesti ca e timpul sa iti schimbi masina, acest lucru se poate face cu usurinta prin finantarea auto de tip leasing. Acest proces este unul facil si reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru bugetul tau. Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu sumele prea mari platite direct, deoarece beneficiezi de plati lunare pentru masina visurilor tale.

Poti discuta cu reprezentantii prin numarul de telefon de pe site sau la adresa office@elite-cars-leasing.ro.

Comenteaza