P Merită văzut împreună! Trăiește emoția competiției și vino în Iulius Mall Cluj pentru a susține naționala României la Euro 2024!

Euro 2024 se vede în Iulius Mall Cluj! Fanii „sportului rege", dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați pe terasa food court-ului să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României.

Iulius Mall a pregătit o zonă specială, în aer liber, de unde poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment. Ai șansa să câștigi surprize pregătite special pentru tine.

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar pe terasa food court-ului Iulius Mall, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, terasa Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uri, răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024. În caz de vreme nefavorabilă, meciurile vor fi difuzate în food court.

Ca să intri în atmosfera meciului, ți-am pregătit o și o competiție de foosball, în zilele de 14, 17, 22, 26 iunie și 5, 6, 9, 10, 14 iulie. Dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei, prin cumularea a cel mult două bonuri, de la operatorii din food court, poți să participi și tu la o partidă de foosball. Regulile sunt simple: se formează două echipe, de câte patru persoane, iar câștigătorii primesc câte un voucher, la unul din operatorii: Sweet Caffe, Noodle Pack, Lemnul Verde, Spartan sau Cartofisserie, în limita stocului disponibil. Durata unui meci de foosball este de aproximativ 5 minute. Regulamentul campaniei este disponibil online pe site-ul Iulius Mall Cluj

Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Iulius Mall! Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Partenerul principal al evenimentului este: Coca Cola, iar sponsorii evenimentului sunt Takis, Hisense, Gorenje si Sweet Caffe. 

Comenteaza