P Opera Aperta în Iulius Parc Cluj – „The Phenomenon", un concert de jazz în aer liber

Opera Aperta în Iulius Parc Cluj – „The Phenomenon", un concert de jazz în aer liber

Parcul Iulius Mall Cluj găzduiește o varietate de evenimente, de la momente artistice, până la activități sportive dedicate întregii comunități.

Miercuri, 26 iunie, în Iulius Parc are loc un concert de jazz din cadrul Festivalului Internațional Opera Aperta, prin care Opera Națională Română din Cluj-Napoca oferă evenimente artistice pe scene neconvenționale.

Miercuri, de la ora 20.30, clujenii sunt invitați în Iulius Parc, unde va avea loc concertul de jazz „The Phenomenon by the Preda’s”. „The Phenomenon” este o călătorie sonoră incredibilă, cu Marius Preda în rolul principal. Spectacolul îi aduce pe Marius Preda, la țambal, Eduard Preda, la pian, Taco Peter Gorter, la bass, iar pe Constantin Dragu, la tobe. Evenimentul este prezentat de Iulius Mall pentru a oferi clujenilor experiențe memorabile, iar intrarea este gratuită.

„The Phenomenon” nu este doar un proiect, este o călătorie sonoră incredibilă, o simfonie a genurilor care dezvăluie o călătorie muzicală de 30 de ani, pe care o vei putea descoperi în Iulius Parc. În rolul principal este Marius Preda, un artist considerat printre cei mai originali și prolifici muzicieni contemporani. Cu o paletă muzicală diversă, Marius Preda face ca fiecare instrument să devină un actor distinct, într-o dramă sonoră excepțională. Acesta a colaborat cu mari nume, precum Arturo Sandoval, Gheorghe Zamfir și Vladimir Cosma și a urcat pe scene prestigioase, cum sunt Palais des Congrès din Paris sau Blue Note din New York. Proiectul „Preda – Fenomen: dezvăluirea armoniei” a primit laude din partea unor vedete precum Mike Stern, Arturo Sandoval și Hans Zimmer.

Festivalul Internațional Opera Aperta este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca și al Asociației „Opera 2 You”.

Comenteaza