Poți fi fabuloasă indiferent de vârstă! Descoperă colecțiile de primăvară din magazinele Iulius Mall Cluj

Poți fi fabuloasă indiferent de vârstă! Descoperă colecțiile de primăvară din magazinele Iulius Mall Cluj

Primăvara aceasta este despre femeile frumoase, încrezătoare și, mai ales „Young at any age". 

Vârsta este doar o stare de spirit! Fii mereu splendidă, plină de viață, jovială și continuă să îi inspiri pe cei din jurul tău, iar pentru un look impecabil, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Cluj. Totodată, pentru a-ți păstra spiritul mereu tănâr, fii deschisă și la experiențe noi, așa cum sunt și personajele campaniei.

La Iulius Mall Cluj, primăvara începe cu o invitație lansată femeilor de a se simți tinere la orice vârstă, puternice și nonconformiste. Iar pentru a le sublinia frumusețea, brandurile au pregătit colecții de primăvară care să îmbine armonios confortul cu eleganța și bunul gust. Și pentru că o femeie poate fi în aceeași zi mamă, soție, profesionistă, iubită, prietenă, își poate urma pasiunile și multe altele, are nevoie de ținute care să se potrivească tuturor rolurilor.

Astfel, indiferent că ai o întâlnire de afaceri, iei masa în oraș sau mergi după program la cursul de pictură, poți opta pentru un costum cool, de inspirație masculină, format din pantaloni și sacou cu care nu ai cum să dai greș. Tot în acest sezon se poartă și pantalonii cu croi larg, ce te vor face să te simți feminină, indiferent că ai 20 sau 50 de ani.

Orice ținută poate fi scoasă din anonimat cu o rochie, bluză sau tricou cu mâneci bufante, așa că vei fi cool atât la job, cât și la ieșirea cu prietenii. Și piesele mini în nuanțe puternice au revenit în tendințe și te vor încărca cu bună dispoziție și îți vor amplifica înclinațiile artistice. Pentru un look care să iasă în evidență, indiferent de siluetă, alege rochii și fuste transparente, care pot fi asortate cu o pereche de colanți. Dar pentru că orice ținută trebuie însoțită de o bijuterie care să-ți exprime personalitatea, brandurile din Iulius Mall Cluj au pregătit colecții spectaculoase.

Oricare ar fi stilul pe care îl adopți, la Iulius Mall Cluj găsești articole vestimentare care ți se potrivesc și care te pun în valoare așa cum ești – delicată și totuși atât de puternică, romantică și misterioasă, aceeași și mereu alta.

 

Ținute speciale, pentru femei speciale, la Iulius Mall Cluj!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza