P Povești din folclor și un film cu detectivul Hercule Poirot, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Cluj

Continuăm serile de vară pline de distracție în Iulius Parc, unde, unul dintre cei mai cunoscuți detectivi „vine" pe marele ecran să rezolve un caz misterios, la Movie Nights. Cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși, unde „îl vor cunoaște" pe cel mai mare păcălici – Păcală. Vino în Iulius Mall Cluj, unde au loc evenimente pentru fiecare membru al familiei!

Joi, 18 iulie 2024, începând cu ora 18:00, copiii sunt așteptați în Iulius Parc, unde vor putea afla povestea păcăliciului Păcală. Teatrul de Păpuși va prezenta cele mai cunoscute pățanii ale personajului din folclor, care reușește să facă haz de necaz în orice situație. Participarea este gratuită, iar partenerii de distracție sunt Anima Art.

Începem weekend-ul cu un nou film, la Movie Nights. Vineri, de la 21.30, „ajungem" în Veneția, alături de Hercule Poirot, unul dintre cei mai cunoscuți detectivi din lume. După cel de-al Doilea Război Mondial, cunoscutul personaj participă, alături de un grup de persoane, la o ședință de spiritism, însă unul dintre invitați este ucis. Cine este criminalul? Vom vedea la Movie Nights în Iulius Parc! Pelicula „A Haunting in Venice" este bazată pe romanul „Hallowe'en Party", scris de Agatha Christie. Partenerii Movie Nights sunt Gerovital și Radio Impuls.

Tu ce faci la final de săptămână? Ne vedem la Iulius Mall Cluj!

Comenteaza