P Pregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sales! Brandurile din Iulius Mall Cluj afișează reduceri de până la 70%!

Pregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sales! Brandurile din Iulius Mall Cluj afișează reduceri de până la 70%!

Suntem în plin sezon de vară, iar Summer Sales te așteaptă la Iulius Mall Cluj cu reduceri consistente și variante de ținute inspirate de spiritul vacanței de vară. Vino la Iulius Mall și profită de reducerile de până la 70%, dar și de articole în tendințe pentru completarea garderobei de sezon!

Summer Sales vine cu o fuziune de imprimeuri florale, siluete atemporale potrivite indiferent de vârstă, cu accente cool, dar și cu propuneri inspirate de fiecare moment al zilei. Reînnoiește-ți garderoba, adaugând piese adaptabile stilului tău și, mai ales, optează pentru estetica athleisure! Vei avea de unde alege pentru că brandurile din Iulius Mall afișează reduceri consistente.   

Zilele de vară ne aduc împreună, iar petrecerile sunt poate ocazia cea mai potrivită pentru a-ți descoperi abilitățile stilistice. BSB, Guess, Levi’s, Liu Jo, Adidas, 4F, The North Face, Tom Tailor, UMAN sau Motivi afișează reduceri de până la 70%, astfel că te poți bucura de articole variate, care acoperă o gamă largă de stiluri și preferințe. Brandurile de încălțăminte au, de asemenea reduceri semnificative, iar la Anna Cori sau ECCO vei găsi perechea potrivită în funcție de evenimentul și ocazia la care îți dorești să participi. Nu uita de cosmetice și de esențele parfumului care te vor însoți în fiecare călătorie a ta, pentru că Marionnaud, Sabon sau my Geisha au pregătit oferte speciale! Și la Empire Salon, Contakt, Christian Tour vei găsi reduceri de până la 50%. Energy Games și Nobila Casa afișează, de asemenea, reduceri semnificative, iar GNC și IPB a pregătit pachete promoționale pentru toată familia.    

Iar dacă vrei să intri în atmosfera de festival și te-ai gândit deja să îți pregătești ținutele, vino la Samsonite, Meli Melo și Parfois și profită de reducerile de până la 70% la accesorii variate. Pregătește-l de vară pe micuțul tău cu articole vestimentare chic și jucării de la Cocodrillo, Jacadi și Noriel! Și restaurantele au pregătit oferte speciale, mai ales că Euro 2024 este momentul potrivit pentru a te întâlni cu prietenii. Taverna Racilor, Pizza Hut, Yep 'n Yo, Chopstix, Taste of Asia, Mado sau Motiko îți oferă tot felul de surprize delicioase. 

Accesează catalogul online și descoperă ofertele magazinelor!

Comenteaza