P „Șah în Școală” revine la Iulius Mall în luna octombrie. Înscrie-te la una dintre cele mai așteptate competiții dedicate sportului minții!

„Șah în Școală” revine la Iulius Mall în luna octombrie. Înscrie-te la una dintre cele mai așteptate competiții dedicate sportului minții!

La Iulius Mall Cluj sărbătorim Ziua Internațională a Educației cu un eveniment special, dedicat tuturor celor pasionați de cel mai vechi dintre jocuri, șahul.

Participarea este gratuită și se pot înscrie toți elevii, cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, însă locurile sunt limitate. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii din timp la adresa: contact@lectiadesah.ro sau whatsapp la numărul de telefon: 0758654161.

Cea mai captivantă competiție de șah pentru copii se întoarce în Iulius Mall, sâmbătă, 5 octombrie 2024. „România 6000 - Ziua Mondială a Educației” este un eveniment marca Șah în Școală, unde elevii clujeni vor pune în practică cele mai bune strategii și vor încerca să anticipeze mișcările adversarilor. Considerat unul dintre cele mai vechi sporturi, șahul stimulează gândirea critică și le dezvoltă copiilor capacitatea de crea strategii.

La start se pot înscrie 100 de participanți, sistemul de joc este elvețian: 6 runde, individual, timpul de joc este 5 minute și 3 secunde pentru fiecare mutare. Premierea va avea loc la ora 13.00. Participarea la concurs este gratuită, iar înscrierile se fac contact@lectiadesah.ro sau whatsapp la numărul de telefon: 0758654161, până pe 3 octombrie. Arbitrul turneului este Almășan Călin. Regulamentul este disponibil pe sahinscoala.org.

Pregătește-ți mișcările și fii parte din turneul „Șah în Școală”!

Comenteaza