P Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară de la Iulius Mall Cluj. Vino să îi susții pe tricolori și poți câștiga și premii instant!

Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară de la Iulius Mall Cluj. Vino să îi susții pe tricolori și poți câștiga și premii instant!

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, România a trăit unele dintre cele mai intense emoții, iar finalul a fost aplaudat la unison de întreaga țară. Emoţiile au fost intense şi printre numeroşii clujeni veniţi să urmărească meciul la Iulius Mall Cluj care,  în continuare, difuzează toate partidele de fotbal, pe terasa exterioară a food court-ului. Sâmbătă, echipa României va fi față în față cu cea a Belgiei, iar tu ești așteptat împreună cu prietenii să îi susții pe tricolori!

De trei ori am strigat cu toții „GOOL”, ne-am bucurat pentru fiecare pasă, am aplaudat pentru fiecare minge apărată și ne-am îmbrățișat de fericire la finalul celor 90 de minute de joc dintre România și Ucraina. Terasa exterioară a Iulius Mall Cluj s-a „transformat” într-o tribună a fanilor, care au trăit toate emoțiile la intensitate maximă.

Toate meciurile de la Euro 2024 sunt difuzate pe terasă. Sâmbătă, de la ora 22.00, România joacă împotriva Belgiei, așa că sună-ți prietenii și veniți la Iulius Mall, unde puteți să îi susțineți pe tricolori!

Până atunci, puteți să vă bucurați de atmosfera Euro 2024 și la celelalte partide din grupe. Joi, vineri și sâmbătă, jocurile încep de la ora 16.00. Consultă programul meciurilor pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj!

Nu uita că și Iulius Mall ți-a pregătit surprize tematice. În zilele de 22, 26 iunie și 5, 6, 9, 10, 14 iulie, dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei, prin cumularea a cel mult două bonuri, de la operatorii din food court, poți să participi și tu la o partidă de foosball. Câștigătorii primesc câte un voucher la unul din operatorii Sweet Caffe, Noodle Pack, Lemnul Verde, Spartan sau Cartofisserie, în limita stocului disponibil. Durata unui meci de foosball este de aproximativ 5 minute. Regulamentul campaniei este disponibil online, pe site-ul Iulius Mall Cluj

Iar pentru a te convinge că Euro 2024 merită văzut împreună, accesează filmulețul postat de Iulius Mall! Partenerul principal al evenimentului este: Coca Cola,  iar sponsorii evenimentului sunt Takis, Hisense, Gorenje și Sweet Caffe.

Comenteaza