P Weekend, la Iulius Mall Cluj: „The Batman”, peste 1.000 de rochii de mireasă și premii pentru cei care se pregătesc de școală

Weekend, la Iulius Mall Cluj: „The Batman”, peste 1.000 de rochii de mireasă și premii pentru cei care se pregătesc de școală

Toamna începe cu o paletă variată de evenimente, la Iulius Mall Cluj, menite să ofere oportunități de a te bucura de primul weekend din septembrie. Serile cu film se prelungesc, iar sâmbătă ne întâlnim cu The Batman. Despre tendințele pentru cel mai „îndrăgostit" eveniment din viață aflăm la Wedding Days, iar pentru „New kids on the block", care se pregătesc pentru școală, sunt gata premii cu personalitate.

În Iulius Parc se prelungesc serile cinematografice în aer liber, un maraton de adrenalină, comedie, emoție și suspans la care publicul a fost alături în număr foarte mare, la fiecare reprezentație. Vineri, pe 2 septembrie 2022, Movie Nights îți propune o întâlnire cu „The Batman", producție cinematografică din acest an, care îmbină acțiunea și drama. Pelicula arată un alt rol al cunoscutului personaj, care se confruntă de această dată cu un criminal în serie, ce are ca ținte personalități oficiale din orașul Gotham. Pentru a-l captura, Batman este forțat să investigheze corupția la nivel înalt și chiar să pună sub semnul îndoielii implicarea familiei sale. Vei afla deznodământul vineri, de la ora 20.30, relaxat pe iarba din Iulius Parc. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Trei zile de weekend, de vineri până duminică inclusiv, sunt suficiente să planifici nunta de poveste, la Wedding Days, în Iulius Mall Cluj. Expozanți din domeniu te vor ajuta să găsești exact acele servicii și articole care să îți ofere evenimentul la care ai visat. Cel mai important lucru pentru o mireasă este rochia, iar alegerea ei poate fi o decizie dificilă. Clasică, couture, tip prințesă, sirenă, cu dantelă, diafană sau oricum îți imaginezi rochia perfectă pentru tine, ai șanse să o găsești la Wedding Days, în acest weekend, unde sunt reunite peste 1.000 de modele, fiind active și reduceri. Oferta evenimentului este completată de costume pentru domni, verighete, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, invitații și multe alte servicii care se regăsesc pe lista viitorilor miri.

Ultimul weekend de vacanță este și cel în care pregătirile pentru școală îi preocupă pe copii și părinți deopotrivă. La Iulius Mall Cluj găsești, în același loc, o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile cool prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care deslușesc universul cunoașterii și-ți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă și orice ai nevoie pentru a începe noul an cu încredere. Pentru că schimbarea vine și cu noi comportamente, descoperă un video care să-ți fie sursă de inspirație pentru cele mai noi outfit-uri și accesorii, cele mai trendy rechizite, dar și în lupta împotriva bullying-ului - https://www.facebook.com/IuliusMallCJ/videos/3024959781129621! Iulius Mall Cluj te încurajează să te exprimi așa cum simți, pentru că expresii precum  stupid, weird, fat, dork, ugly, freak, nerd sunt asociate fenomenului de bullying, care nu îi reprezintă pe „New kids on the block".

În plus, până pe 6 septembrie 2022, dacă faci o achiziție de minimum 300 lei, pe un singur bon fiscal, de la un magazin din mall, altul decat hipermarketul Auchan sau ai un bon de 300 lei de la hipermarketul Auchan și încă unul de minimum 150 lei, de la un alt magazin, câștigi pe loc giftcard-uri. Tot ce trebuie să faci este să vii cu bonurile la centrul de premiere din zona Massimo Dutti, în ziua în care ai făcut achizițiile. Premiile oferite de Iulius Mall Cluj te invită să iei masa cu prietenii sau colegii la Salad Box, Cartofisserie sau la restaurantul Marty, să mergi la noi sesiuni de shopping la Bianco Nero, să-ți completezi ghiozdanul cu rechizite de la IPB sau Auchan, să-ți iei noi accesorii pentru telefonul tău de la Premium Cell sau Contakt și gadgeturi de la Altex. Pentru mai multe detalii, poți consulta regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

 

Comenteaza