Preşedintele Băsescu transmite un mesaj cu prilejul sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului" și Zilei Marinei

Preşedintele Băsescu transmite un mesaj cu prilejul sărbătorii
Preşedintele Traian Băsescu a transmis azi un mesaj cu prilejul sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului" și Zilei Marinei Române, adresând urarea ca această zi de sărbătoare "să aducă seninătate și speranță".

"Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» și în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde și sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificații aparte pentru toți marinarii care servesc țara pe navele aflate sub pavilion românesc și pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulțumesc tuturor pentru dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi", continuă mesajul preşedintelui.

De asemenea, el menţionează că doreşte să adreseze mulțumirile sale tuturor militarilor care își desfășoară activitatea în slujba Forțelor Navale Române "pentru devotamentul și pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredințate".

"Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate și speranță! La mulți ani, marinari!", se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Etichete
Comenteaza