Video Stareţ ortodox: Celor vaccinaţi le vor creşte "solzi ca la peşte" pe corp

Stareţ ortodox: Celor vaccinaţi le vor creşte "solzi ca la peşte" pe corp
| Foto: captura YouTube

Antivaccinismul atinge cote îngrijorătoare, cu atât mai mult cu cât unele declaraţii aberante sunt rostite de persoane care se află în poziţia de formatori de opinie. Un stareţ de la o mănăstire ortodoxă a făcut declaraţii halucinante cu privire la efectele vaccinului anti-COVID. 

Potrivit filmării difuzate de presa locală, preotul, care ar fi și starețul de la Mănăstirea Nechit, din Neamț, le-a ţinut o predică apocaliptică enoriaşilor şi spus acestora că dacă se vaccinează le vor apărea pe corp "solzi ca la pește". Declaraţia a fost făcută în încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze.

Starețul le-a spus enoriaşilor că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman.  Predica halucinantă a starețului a fost filmată iar acum a devenit virală pe o rețea de socializare.

"Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi (...)

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, a spus preotul.

BOR a reacţionat la predica antivaccinistă a stareţului. "Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii", a declarat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, la DigiFM.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza