Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, la Cluj-Napoca

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, la Cluj-Napoca

World Challenge Cup are loc în Cluj Napoca și pentru trei zile transformă orașul în capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul de unde pleacă următoarele Campioane Mondiale.

Cele mai bune 2 sportive senioare din 35 de țări vor fi prezente la BT Arena în perioada 14 – 16 iulie pentru a concura.

La eveniment s-au înregistrat 59 de participate la proba individuală și 23 de ansambluri. Concursul este format din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică.


PROGRAM

Vineri - Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finale

PROBE
Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică
Ansambluri:
5 cercuri
3 panglici și 2 mingi


Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
-Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@frgr.ro
-Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului
-Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

În luna martie a acestui an, echipa României s-a întors de la Atena, unde a concurat la Turneul Internațional FIG, cu 8 medalii și 9 calificări în finală, din cele 10 posibile.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza