Medic, despre Clinica de Pediatrie II din Cluj: "Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea"

Medic, despre Clinica de Pediatrie II din Cluj:
Un medic clujean povesteşte experienţa prin care a trecut în perioada în care fiica sa a fost internată timp de cinci zile la Clinica Pediatrie II din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai bine cotate spitale pentru copii din oraş. Mihai Aşchilian ciritcă medicii şi asistentele, dar şi condiţiile din spital.

"În perioada 10-15 noiembrie 2017, fiica mea a fost internată în Clinica Pediatrie 2 salon 41. Dragi prieteni am să vă arăt cum arată faţa de perină din acel salon. Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea în acele zile.
Timp de 5 zile n-am ştiut cine este medicul curant, ce tratament are fiica-mea, nu s-au luat analize pentru că vezi Doamne este weekend şi laboratorul nu funcţionează (într-un centru care se dă universitar). Mila Domnului este cea care funcţionează în weekend la Pediatrie2 Cluj-Napoca. Am cunoscut o mulţime de medici suficienţi, aşa cum este defapt întreg sistemul medical românesc. Îmi este ruşine de acest post pentru că în lista mea de prieteni sunt mulţi chirurgi şi medici din alte ţări, însă vorba celor de la Paraziţii "asta-i realitatea şi nimeni n-are cum să schimbe căcatul". Ruşine!!!! În primul rând celor care se numesc medici, asistentelor, managerului, întregului sistem universitar!", a spus acesta pe Facebook. 

 

Mihai Aşchilian este medic chirurg de profesie şi a lucrat la mai multe spitale din străinătate.

Comenteaza