Topul CALITĂŢII şi Topul RUŞINII. Ce spitale din Cluj apar pe liste

Topul CALITĂŢII şi Topul RUŞINII. Ce spitale din Cluj apar pe liste
Observatorul Român de Sănătate a făcut public un raport privind percepţia pacienţilor despre spitalele din ţară. Cinci spitale clujene se se află în top pentru transparenţă, servicii medicale sau curăţenie, în timp ce o unitate spitalicească din Cluj-Napoca figurează pe lista ruşinii.

TOP TRANSPARENŢĂ

2. Spitalul Clinic de Boli Infencţioase Cluj-Napoca

TOP SEVICII MEDICALE

2. Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

9. Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca

TOP CURĂŢENIE

1. Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" Cluj-Napoca

4. Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

9. Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca

10. Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca

TOP RUŞINE

10. Spitalul Clinic CF Cluj-Napoca

Studiul integral AICI

Două dintre unitățile medicale clujene aflate sub autoritatea Consiliului Județean, respectiv Spitalul Clinic de Recuperare și cel de Boli Infecțioase au fost evaluate pozitiv în cadrul celui mai recent Raport de cercetare publicat de Observatorul Român de Sănătate (O.R.S.), organizație a cărei misiune este aceea de a contribui la îmbunătățirea serviciilor de sănătate din România și din sud-estul Europei.

„Sunt convins că, în obținerea acestor rezultate au contat atât profesionalismul de excepție al tuturor celor ce lucrează în cele două spitale cât și condițiile pe care am reușit să le oferim prin investițiile masive în infrastructura unităților medicale și în aparatura medicală de ultimă generație", a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Comenteaza