23 de echipamente medicale de ultimă generație pentru Institutul Inimii

23 de echipamente medicale de ultimă generație pentru Institutul Inimii

Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca a fost dotat cu  23 de noi aparate și echipamente medicale de ultimă generație.

Valoarea noilor dotări este de 751.500 de lei. Banii alocați de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru dotarea Institutului cu trei defibrilatoare cardiace, patru aspiratoare chirurgicale de secreții, 14 cărucioare pentru administrarea medicație, o centrifugă și un sistem de telemetrie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat că echipamentele medicale ultraperformante sunt indispensabile pentru un act medical de cea mai bună calitate. Achiziționarea de către Consiliul Județean a acestor noi dotări medicale va contribui esențial la salvarea a numeroase vieți și la ameliorarea stării de sănătate a numeroși pacienți ce suferă de boli de inimă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza