Consumă ceaiuri de plante, apă, compoturi. Odihnă adecvată (7-8 ore/noapte) și mișcare în aer liber.
Citrice (portocale, grepfrut, lămâi, kiwi) - Vitamina C.
Legume cu frunze verzi (spanac, kale) - Vitamina C, zinc, fier.
Broccoli, ardei gras - Vitamine B, C, K.
Usturoi & Ghimbir - Proprietăți antiinflamatoare și antimicrobiene.
Sfeclă roșie - Vitamina C, mangan, antioxidanți.
Fructe de pădure (coacăze, etc.) - Antioxidanți.
Nuci & Semințe (migdale, floarea-soarelui) - Vitamina E, zinc, magneziu, seleniu.
Leguminoase (linte, fasole) - Fier, proteine, fibre.
Alimente Fermentate (iaurt natural, kefir, varză murată) - Probiotice pentru sănătatea intestinală, crucială pentru imunitate.
Pește gras (somon, sardine) - Vitamina D, zinc.


