Am ajuns la egalitate cu Bucureștiul la incidența COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Am ajuns la egalitate cu Bucureștiul la incidența COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Cluj este județul cu cea mai mare rată de incidență a infectărilor cu SARS-CoV-2 și se află pe primele locuri la numărul noilor cazuri, depistate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate 14 cazuri noi de COVID, la jumătate față de ziua anterioară, când au fost raportate 28 îmbolnăviri. 

Pe locul întâi la noile infectări se află municipiul București, unde au fost raportate 51 de cazuri noi de COVID, urmat de Maramureș, cu 25 de noi infectări și de Cluj, cu 14 cazuri. 

În ceea ce privește incidenţa, Clujul a coborât ușor, de la 0,69 la 0,65 la mie, coeficient cu care se situează pe locul întâi național, la egalitate cu Capitala. Media la nivel național este 0,20 la mie.

În prezent, în spitalele din Cluj sunt internați 38 de pacienți cu COVID, dintre care  13 pe secțiile ATI. La nivel național, în spitale sunt 547 pacienți, 76 fiind la Terapie Intensivă.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 188 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și niciun deces.

Comenteaza