Boc: ''Orașul nostru este un centru medical performant''

Boc: ''Orașul nostru este un centru medical performant''

Cel de-al 11-lea Congres al Societăţii Române de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială reunește în Cluj-Napoca peste 300 de participanți din întreaga lume.

''Am participat ieri, 13 iunie, la deschiderea celui de-al 11-lea Congres al Societăţii Române de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială şi primul Congres al Societăţii Transilvane de Chirurgie Ortognatică. Acest dublu eveniment aduce împreună 75 de lectori de renume din ţară şi din străinătate, care prezintă cele mai avansate metode de tratament şi cercetare în diverse domenii ale chirurgiei oro-maxilo-faciale. Congresul oferă un program ştiinţific complex, care include conferinţe, dezbateri, prezentări şi ateliere de lucru.

Am transmis cu această ocazie că orașul nostru este un centru medical performant, datorită profesionalismului Universității de Medicină și Farmacie, a specialiștilor din spitalele clujene, dar și investițiilor pentru îmbunătățirea sistemului medical. Spre exemplu, recent au demarat lucrările pentru Spitalul Regional de Urgență. Primăria a investit constant în Spitalul Clinic Municipal, iar la nivel de politici publice, în fiecare an primăria oferă finanțări nerambursabile spitalelor clujene care nu se află în subordinea sa'', a declarat edilul Emil Boc. 

Comenteaza