Video Bogdan Pivariu, apel la floreșteni să respecte regulile anti-COVID: „Incidența este de peste 5 la mie în comună”

Bogdan Pivariu, apel la floreșteni să respecte regulile anti-COVID: „Incidența este de peste 5 la mie în comună”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Primarul Bogdan Pivariu a făcut un apel către locuitorii Floreștiului să respecte regulile sanitare în contextul pandemiei de coronavirus.

Primarul din Florești a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre cazurile de COVID-19 din cea mai mare comună din țară, dar și despre măsurile luate de autorități.

„Comuna Florești se situează la o incidență de peste 5 la mia de locuitori. Fac un apel la toți floreștenii și nu numai, să respecte regulile. În urma deciziei de la nivelul județului, am avut o întâlnire la Comitetul Locale pentru Situații de Urgență Florești, unde am decis suspendarea activității și la creșă.

De asemenea, am decis să testăm tot personalul de la creșă, iar la teste consecutiv negative să reluăm activitatea. Prima testare a ieșit negativă, așteptăm cea de a doua testare. Și la Primărie a fost un caz pozitiv, dar acea persoană nu mai venise la serviciu în ultimele 7 zile. Acum în fiecare zi după program se face dezinfecție generală”, a declarat la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Totodată, Pivariu a menționat că în acest moment, programul cu publicul la Primărie se desfășoară puțin mai greu, doar o singură persoană având voie să intre în instituție.

„Îmi doresc foarte tare ca Primăria să își exercite activitatea cât mai mult online. În momentul acesta reorganizăm lucrurile pentru a obține o eficiență cât mai mare în cadrul instituției. De asemenea, va fi realizat și un audit la nivelul Primăriei pentru a evalua personalul și a eficientiza lucrurile. Auditul va fi inclusiv de personal, resursă umană, dar și financiar”, a mai precizat primarul comunei Florești.

Comenteaza