Cât a ajuns incidența COVID la Cluj/ Sute de cazuri de boală în Cluj-Napoca

Cât a ajuns incidența COVID la Cluj/ Sute de cazuri de boală în Cluj-Napoca

Clujul încheie săptămâna tot pe locul întâi pe țară la rată de incidență a infectărilor cu noul coronavirus.

Incidența cazurilor de COVID  în județ este de 0,77 la mie, în scădere de la 0,81, cât era în ziua anterioară. Coeficientul a scăzut și în municipiul Cluj-Napoca - 1,22 la mie, cu 411 cazuri active de boală din cele 580 din tot județul, înregistrate în perioada 10 - 23 mai.

Cea mai mare rată de infectare din județ este în comuna Mănăstireni, unde coeficientul este de 2,31 la mie ca urmare a 3 cazuri de boală, iar, în afară de municipiul Cluj-Napoca, peste pragul de 1 la mie, mai sunt doar comunele Feleacu (1,11) și Băișoara (1,03). În rest, toate localitățile clujene au o rată de incidență a cazurilor de COVID sub pragul de 1 la mie, iar 39 din cele 81 de UAT-uri au ajuns la zero.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost depistate 15 persoane cu infectate cu SARS-CoV-2, iar în spitalele din județ sunt internați 41 de pacienți confirmați cu virusul, dintre care 11 la Terapie Intensivă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza