Ce program au spitalele din subordinea CJ Cluj în minivacanța de 1 Mai

Ce program au spitalele din subordinea CJ Cluj în minivacanța de 1 Mai

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean, vor asigura permanența pe întreg parcursul minivacanței de 1 mai.

În scopul menținerii continuității activității și a actului medical, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa, în intervalul 29 aprilie – 1 mai 2023, secțiile clinice:

- Pediatrie I, II și III,
- Chirurgie și Ortopedie Pediatrică,
- ATI,
- Psihiatrie Pediatrică,
- Neurologie Pediatrică,
- Neonatologie Prematuri, precum și
- Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și
-Unitatea de Primire a Urgențelor.

Totodată, părinților li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de call center pentru urgențe pediatrice ALOPEDI 0364 – 917.

În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată, în perioada 29 aprilie – 1 mai, prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor:

- terapie intensivă,
- chirurgie toracică și
- pneumologie.

Totodată, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23) vor funcționa, în intervalul 29 aprilie – 1 mai, atât camera de gardă, cât și liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și terapie intensivă.

Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) va asigura permanența, în perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor:

- terapie intensivă,
- cardiologie,
- neurologie,
- ortopedie și
- chirurgie plastică.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza