Cifrele COVID rămân constante la Cluj. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

Cifrele COVID rămân constante la Cluj. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

În spitalele COVID din Cluj sunt internați peste o sut[ de pacienți, din care 22 la ATI.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost raportate 31 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, în ușoară scădere față de ieri, când au fost 38.

Cele mai multe cazuri noi au fost raportate în Bucureşti - 119, urmat de județul Maramureș, cu 35 de noi infectări și de Cluj, cu 31 de cazuri. 

Clujul rămâne cu cea mai ridicată incidență din țară - 1,55 cazuri la mia de locuitori. Peste pragul de 1 la mie mai sunt municipiul București - 1,43 la mie și județul Timiș - 1,03 la mie.

În spitalele din Cluj numărul pacienților internați rămâne peste 100. În prezent sunt internate 113 persoane cu COVID, dintre care 4 copii, iar pe secțiile ATI sunt 22 de bolnavi în stare gravă, toți adulți.

La nivel național, în spitale sunt 1.242 pacienți, dintre care 191 pe secțiile ATI.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 528 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 36 mai mult față de ziua anterioară și 3 decese.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza