Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat? Ce a răspuns Rafila

Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat? Ce a răspuns Rafila

Medicul Alexandru Rafila a încercat să lămurească controversa "Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat?"

Medicul Alexandru Rafila a spus, într-o emisiune la Aleph News, că modalitatea de transmitere a coronavirusului nu este diferită între vaccinați şi nevaccinați.

„Proporţia de persoane vaccinate şi nevaccinate este diferită. (...) Modalitatea de transmitere nu este diferită între vaccinaţi şi nevaccinaţi. La noi, din numărul de decese, 90% erau nevaccinaţi. Sunt şi persoane cu afecţiuni la care răspunsul imun nu există. Noi am avut 500-600 de morţi pe zi, la o populaţie de 18 milioane de locuitori. Noi am fost pe locul 1 în lume câteva săptămâni la rând. A murit un Parlament pe zi sau câteva avioane s-au prăbuşit. Din cauza celor care fac propagandă imorală împotriva vaccinării, multe mii de oameni au murit. Mai sunt şi decesele indirecte, oamenii nu au loc în spitale. Anul trecut am avut 20.000 de oameni decedaţi în 3 luni”, a explicat Alexandru Rafila, în emisiunea Off/On The Record, la Aleph News, conform Mediafax.

Comenteaza