Ciucă şi-a exprimat convingerea că vor demara proiectele spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova

Ciucă şi-a exprimat convingerea că vor demara proiectele spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova

Premierul Nicolae Ciucă şi-a exprimat, joi, convingerea că la nivelul Ministerului Sănătăţii vor fi luate toate măsurile, astfel încât cele trei programe ale spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova să înceapă practic, în teren.

”O altă decizie importantă în şedinţa de astăzi vizează domeniul sănătăţii. Ştim cu toţii, sănătatea reprezintă o prioritate pentru noi toţi. Ştim, de asemenea, că investiţiile în sănătate, practic, înseamnă investiţii în beneficiul cetăţenilor şi prin sumele pe care le avem alocate din fonduri europene, vom reuşi ca prin decizia de astăzi să demarăm apelurile de proiecte pentru cele 79 de programe asumate în anul 2023”, a spus premierul în şedinţă.

Nicolae Ciucă şi-a exprimat convingerea că vor demara proiectele spitalelor regionale.

”Îmi exprim, de asemenea, convingerea că la nivelul Ministerului Sănătăţii vor fi luate toate măsurile, astfel încât cele trei programe, cele trei proiecte ale spitalelor regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova să înceapă şi să înceapă practic, în teren. Şi, de asemenea, să avem în derulare dotarea şi modernizarea unităţilor spitaliceşti din cele şapte judeţe, aşa cum am asumat la nivel guvernamental”, a afirmat Ciucă.

Comenteaza