Clujul, locul doi pe țară azi la cazurile noi de COVID/ Situația în spitale

Clujul, locul doi pe țară azi la cazurile noi de COVID/ Situația în spitale

Clujul a raportat joi cel mai mare număr de noi infectări dintre județe și se află pe locul întâi pe țară la rata de incidență a cazurilor de COVID.

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate 20 de cazuri noi de COVID, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 35. 

Pe primele locuri la noile infectări se află tot municipiul București, cu 110 cazuri noi de COVID, urmat de Cluj, cu 20, de Timiș, cu 17 și de Galați, cu 16 cazuri.

Clujul rămâne cu cea mai mare rată de infectare din țară - 0,81 la mie, în timp ce media la nivel național este de 0,25 la mie.

În prezent, în spitalele din Cluj sunt internați 43 de pacienți cu COVID. Pe secțiile ATI sunt 11 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

La nivel național, în spitale sunt 582 de pacienți confirmați cu COVID, dintre care 83 la ATI.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 381 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și 5 decese, dintre care unul raportat anterior intervalului de referință

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza