Clujul rămâne pe primul loc la incidența COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Clujul rămâne pe primul loc la incidența COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi

Clujul rămâne pe locul întâi pe țară la rata de incidență a infectărilor cu noul coronavirus și pe doi la noile cazuri.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 434 de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 57 mai puține față de ziua anterioară. Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Bucureşti - 118 şi în judeţele Cluj - 35 și Brașov - 20 de cazuri.

 La polul opus, trei județe - Botoșani, Giurgiu și Teleorman - nu au raportat niciun caz nou de infectare, iar alte patru au depistat câte o singură persoană cu COVID.

În ceea ce privește incidența infectărilor, cea mai mare valoare la mia de locuitori se înregistrează în județul Cluj - 0,84, în stagnare față de ziua anterioară, urmat de municipiul București, cu 0,65 la mie și de Ilfov - 0,57 la mie. Media pe țară a coborât miercuri la 0,25 cazuri la o mie de locuitori.

La Cluj sunt internați 54 pacienți cu COVID. Dintre persoanele internate, 11 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.  

La nivel național, în spitale sunt 615 pacienți confirmați cu COVID, dintre care 87 pe secțiile ATI.

În Cluj au fost confirmate de la debutul pandemiei 162.264 de cazuri de COVID, număr cu care se situează pe locul doi pe țară, după București, care a înregistrat peste o jumătate de milion de persoane confirmate cu virusul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza