Clujul, tot în topul COVID! Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi/ Zeci de copii internați, unul la ATI

Clujul, tot în topul COVID! Câți clujeni au fost depistați cu virusul în ultima zi/ Zeci de copii internați, unul la ATI

Clujul se află luni pe primul loc pe țară la incidența COVID și este județul cu cele mai multe noi infectări depistate în ultima zi.

În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate 208 cazuri noi de COVID, în creștere față de ziua anterioară, când au fost raportate doar 62 de îmbolnăviri. 

Pe locul întâi la noile infectări se află municipiul București, unde au fost raportate 438 de cazuri noi de COVID, urmat de Cluj, singurul județ cu peste 200 de cazuri noi în ultima zi. 

În ceea ce privește incidenţa, Clujul rămâne pe locul întâi pe țară, cu 5,81 cazuri la o mie de locuitori, peste Capitală, care are 5,21 cazuri la mie.

În prezent, în spitalele din Cluj sunt internați 190 de pacienți cu COVID, dintre care 34 sunt copii. Pe secțiile ATI sunt 16 bolnavi în stare gravă, unul fiind minor.

La nivel național, în spitale sunt 3.580 de pacienți confirmați cu COVID, dintre care 253 pe secțiile ATI.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza