Clujul, tot în topul COVID. Numărul cazurilor noi, peste dublul celor mai "infectate" județe

Clujul, tot în topul COVID. Numărul cazurilor noi, peste dublul celor mai "infectate" județe

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate sute de noi cazuri de COVID-19, cele mai multe fiind raportate în Capitală și în județul Cluj.

De ieri până azi, la Cluj au fost confirmate 48 de noi infectări cu COVID-19, cele mai multe din țară, după municipiul București.

Astfel, zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare sunt Bucureşti - 112, Cluj - 48, Brașov - 22, Hunedoara și Ilfov, cu câte 21 și Iaşi, cu 20. La polul opus, județul Mehedinți este singurul care nu a înregistrat niciun caz nou de infectare, iar Caraș-Severin și Ialomița au raportat fiecare câte unul.

În prezent la Cluj sunt internați 54 de pacienți cu COVID. Dintre persoanele internate 4 sunt copii, iar pe secțiile ATI sunt 10 bolnavi.

Până în prezent, în județul Cluj au fost confirmate 162.791 de cazuri de COVID-19, iar incidența infectărilor a coborât la 0,93 la mie.

În țară, în ultima zi au fost raportate 484 de cazuri noi de infectare și 4 decese ale unor pacienți confirmați cu noul coronavirus.

 

Comenteaza