Coronavirus / Peste 200 de pacienți internați la Cluj, 159 sunt din județ

Coronavirus / Peste 200 de pacienți internați la Cluj, 159 sunt din județ

În prezent, la nivelul județului Cluj, 166 persoane se află în carantină, iar 469 sunt în autoizolare la domiciliu.

În prezent, la Cluj-Napoca sunt internați 159 de pacienți cu COVID-19 din județul Cluj. Până în acest moment 92 de persoane au fost vindecate și externate în urma infecției cu noul tip de coronavirus. 

La nivelul județului, 166 persoane se află în carantină, iar 469 sunt în autoizolare la domiciliu. De asemenea, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

Până în acest moment 92 de clujeni au fost vindecați și externați în urma infecției cu noul tip de coronavirus.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la numărul de cazuri confirmate pe județe, la Cluj sunt înregistrate 261 de cazuri. În această raportare sunt incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe decât Cluj.

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 508 persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus, internate în spitale din țară au decedat.

Comenteaza