Coronavirusul, creștere abruptă într-o localitate din Cluj! Incidența a trecut de 11 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Coronavirusul, creștere abruptă într-o localitate din Cluj! Incidența a trecut de 11 la mie/ Situația la Cluj-Napoca

Rata de incidență a infectărilor cu noul coronavirus a trecut de pragul de 11 cazuri la mia de locuitori într-o comună clujeană, dublu față de media pe județ.

Incidența de infectare cu noul coronavirus a ajuns vineri la 11,38 la mie în comuna Ploșcoș, unde au fost raportate 7 cazuri de COVID la 615 locuitori, peste dublul mediei pe județ, unde coeficientul este 5,54 la mie.

În Cluj-Napoca incidența cazurilor de COVID a coborât la 7,25 la mie, de la 7,38 cât era ieri. În municipiu sunt 2.440 de cazuri de boală active, din cele 4.198 din tot județul. 

În ceea ce privește orașele, cea mai mare incidență, după Cluj-Napoca, este în municipiul Gherla - 5,48 la mie, iar cea mai scăzută este în Huedin, cu 2,75 cazuri la mie.

Între comune, rate de infectare crescute, peste 7 la mie, au Florești (7,10) și Mociu (7,19), iar la polul opus sunt Izvoru Crișului, Râșca, Recea-Cristur și Valea Ierii, care au incidența zero.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza