COVID: Mai puține cazuri noi azi la Cluj. A scăzut și numărul internaților

COVID: Mai puține cazuri noi azi la Cluj. A scăzut și numărul internaților

Cu toate că a raportat de trei ori mai puține cazuri noi de infectare față de ziua anterioară, Clujul a revenit, joi, pe primul loc la rata de incidență, alături de Capitală.

La Cluj au fost depistate doar 8 cazuri de infectare cu noul coronavirus, în ultima zi, o scădere abruptă față de raportul zilei anterioare, când au fost 24.

În ultimele 24 de ore, au fost 182 de cazuri la nivel național, cele mai multe în municipiul Bucureşti - 57 şi în judeţul Maramureș - 20. Alte patru județe au avut între 10 și 14 cazuri, iar alte 6 nu au raportat nicio nouă infectare.

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul se află, din nou, la egalitate cu municipiul București, cu un coeficient de 0,6 cazuri la mia de locuitori, în timp ce media pe țară este 0,19.

În Cluj sunt 30 de pacienți cu COVID internați în spitale, cu 6 mai puțini față de ieri. Pe secțiile ATI sunt 11 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

În spitalele din țară sunt 484 de persoane internate, dintre care 32 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 79 de pacienți.

 

Comenteaza