Echipament ultramodern pentru Institutul Inimii din Cluj. A costat 200.000 de lei

Echipament ultramodern pentru Institutul Inimii din Cluj. A costat 200.000 de lei

Consiliul Județean Cluj a cofinanțat achiziționarea unui nou echipament medical ultraperformant pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății.

Este vorba despre un aparat radiologic C-ARM pentru electrofiziologie, pentru care forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 200.000 de lei.

„Tehnologia modernă de care dispune acest aparat facilitează obținerea informațiilor necesare pentru realizarea unui act medical de înaltă calitate. Totodată, echipamentul de ultimă generație sprijină specialiștii instituției spitalicești în procesul de stabilire a unui diagnostic corect, precum și a planului de tratament adecvat”, a transmis Alin Tișe, liderul Cj Cluj.

Echipamentul a fost deja livrat, instalat și pus în funcțiune în cadrul Compartimentului de electrofiziologie și implantări stimulatoare cardiace al unității sanitare.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza