Video Ungureanu și-a vaccinat fiica de 12 ani, la centrul drive-thru din Cluj: „Sunteți cu toții îngeri și faceți o treabă minunată”

Ungureanu și-a vaccinat fiica de 12 ani, la centrul drive-thru din Cluj: „Sunteți cu toții îngeri și faceți o treabă minunată”
| Foto: captură video

Fostul parlamentar clujean și candidat la primăria municipiului Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, și-a vaccinat fiica, Sofia, în vârstă de 12 ani și 6 luni, la centrul drive-thru de la Sala Sporturilor.

Actualul deputat USR-PLUS de Buzău a filmat tot procesul pe pagina sa de Facebook. Mesajul Sofiei a fost: „Vaccinați-vă pentru că nu doare. Vă protejați pe voi și îi protejați pe cei din jur."

„Fetița mea, Sofia, are 12 ani și 6 luni și tocmai s-a vaccinat cu Pfizer. Este o mare bucurie pentru noi ca părinți să ne putem proteja copilul. Suntem fericiți și că ea îi poate proteja pe cei dragi. Imunizarea cu vaccinul anti-Covid înseamnă că poate să-i viziteze pe bunici, pe care îi vedea mai rar în această perioadă, și se va putea juca liniștită, la școală, alături de colegii ei.

Vaccinul este sigur și eficient! Aveți încredere în Dumnezeu care le-a dat minte înțeleaptă oamenilor de știință care au inventat acest vaccin. Este important să nu uitați că vaccinarea este un privilegiu pe care noi, ca stat membru al Uniunii Europene, îl avem. Milioane de alți oameni nu au acces la niciun tip de vaccin și este posibil să nu aibă curând...

Îndemn toți părinții responsabili, din toată țara, fie că sunteți din Cluj, Buzău sau Galați, să vă vaccinați copiii cu vaccinul Pfizer. Procesul este foarte simplu și rapid, iar la drive-through în Cluj-Napoca, de exemplu, nu este coadă. Dacă aveți un centru drive-through în oraș sau în apropiere este foarte ușor să conduceți într-o după-masă până acolo și să vă vaccinați împreună cu cei mici. Aveți nevoie doar de buletin, iar copiii de certificatul de naștere.

Înainte de a vă vaccina, vă sfătuiesc să vorbiți cu medicul de familie pentru a vă asigura că totul este în regulă. Noi ne-am sfătuit cu medicul nostru de familie. Nu în ultimul rând, felicitări personalului medical implicat în lupta anti-Covid și în campania de vaccinare. Sunteți cu toții îngeri și faceți o treabă minunată. Vă mulțumim!”, a transmis Ungureanu.

Comenteaza