FACEM! Pavel Bartoș, apel către oamenii "buni si tare inimoși" din Marea Britanie, să doneze pentru renovarea clinicii "Stanca" din Cluj

FACEM! Pavel Bartoș, apel către oamenii "buni si tare inimoși" din Marea Britanie, să doneze pentru renovarea clinicii "Stanca" din Cluj

Fundația Metropolis a lansat la finalul lunii martie un număr de SMS la care se poate dona pentru proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivati și din Marea Britanie.

Pavel Bartoș se implică în campania de stângere de fonduri pentru renovarea Maternității clinicii "Dominic Stanca", unde este nevoie de bani pentru ca acest proiect să continue și cu renovarea Secției de Neonatologie, cu atât mai mult cu cât actorul a fost student în Cluj-Napoca.

"Si pentru că oamenii sunt buni si tare inimoși, zic si eu cu drag: “Salutare tuturor românilor din Marea Britanie!
Sunt deja de ceva vreme alături de Fundația Metropolis și de proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivați și mă bucur să vă anunț că puteți dona și voi prin SMS, folosind un număr valabil din Marea Britanie.
Sunt deja prezenți în 25 de spitale de stat din România în care au investit peste 2,5 milioane de euro, renovând și utilând unde a fost mai mare nevoie. Anul acesta au dat startul proiectului de renovare al Maternității Clinicii Dominic Stanca din Cluj-Napoca și pentru a continua planul de renovare cu Secția de Neonatologie, au nevoie de ajutorul nostru!

Trimiteți și voi un SMS cu textul FACEM la:
70201 pentru a dona 1£ ( GBP)
70331 pentru a dona 3£ ( GBP)
70970 pentru a dona 5£ ( GBP)
70191 pentru a dona 30£ ( GBP)

Fiți și voi alături de cei care care schimbă viitorul sănătății din România!” Împreună #FACEM!", transmite Pavel Bartoș pe Facebook.

"In cei 3 ani de existență ai proiectului #SpitalePubliceDinBaniPrivati nu doar o dată am primit întrebarea: cum putem dona prin SMS din afara României?
Astăzi facem primul pas către comunitățile din afara țării și suntem bucuroși să vă anunțăm că puteți dona și voi prin SMS, folosind un număr valabil din Marea Britanie.
Suntem mândri să fim primul ONG din România cu o mecanică de donare disponibilă în afara țării și promitem să fie doar începutul.
De curând am dat startul proiectului de renovare al Maternității Clinicii Dominic Stanca din Cluj-Napoca și pentru a continua planul de renovare cu Secția de Neonatologie avem nevoie de ajutorul vostru", a transmis echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati la finalul lunii martie.

Serviciul de donaţie prin SMS este compatibil în toate rețelele din Marea Britanie (EE, O2, Vodafone, Three. Sky, Virgin și altele). Numai de pe telefoanele mobile cu SIM din Marea Britanie se poate face o donaţie (acest lucru exclude Republica Irlanda și Insulele Canalului). Abonaţii cu SIM din străinătate nu pot utiliza serviciile de text premium din Marea Britanie.

Clinica "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca va fi renovată cu 500.000 de euro

Clinica Ginecologie II din Cluj-Napoca va fi reabilitată cu bani privați, printr-un proiect susținut de Fundația Metropolis, Untold și Sports Festival. 

Lucrările din cadrul acestui proiect debutează în mai puțin de o lună cu cei 250.000 de euro strânși pentru renovarea maternității clinicii, însă ar mai fi nevoie de alți 250.000 pentru ca proiectul să continue și cu renovarea secției de Neonatologie a spitalului. 

Cei care doresc să susțină inițiativa, au la dispoziție două numere de SMS: 8845 pentru a dona 2 Euro, lunar și
8864 pentru a dona 4 Euro, lunar.

Comenteaza