Imunizare la shopping! Se deschid puncte de vaccinare anti-COVID în mall-uri la Cluj

Imunizare la shopping! Se deschid puncte de vaccinare anti-COVID în mall-uri la Cluj

Clujenii și nu numai se vor putea vaccina împotriva COVID-19, începând din weekend și la... cumpărături.

Autoritățile caută noi abordări prin care să facă vaccinarea anti-COVID-19 cât mai accesibilă. Una dintre acestea este amplasarea unor puncte de vaccinare în marile centre comerciale. Subprefectul Irina Munteanu a spus că un prim astfel de centru va funcționa încă de la acest sfârșit de săptămână în Vivo, dar că se poartă discuții și cu Iulius Mall și Auchan.

"Începând cu vineri în Vivo va funcționa un punct de vaccinare, în zona porții 2, pentru început, de joi până duminică. Am discutat cu Primăria Florești, echipa de vaccinare va veni de la Școala Gimnazială 'Gheorghe Șincai'. Se va administra atât serul de la Johnson & Johnson, cât și Pfizer/BioNTech - în special pentru copii, iar rapelul se va putea face oriunde", a declarat, pentru Ziua de Cluj, subprefectul Irina Munteanu.

Punctul de vaccinare din Vivo va funcționa până la finalul lunii august, sâmbătă și duminică între orele 10-20, iar joi și vineri între 14-20.

 

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza