News alert Încă un salariat al Primăriei Cluj-Napoca depistat cu Covid

Încă un salariat al Primăriei Cluj-Napoca depistat cu Covid

În cursul zilei de miercuri un angajat al Primăriei Cluj-Napoca a prezentat simptome care puteau fi asimilate Covid-19 și s-a prezentat imediat în vederea efectuării testului de specialitate, în urma căruia a fost declarat pozitiv.

Angajatul se va conforma cerințelor de specialitate stabilite de către corpul medical. În perioada următoare Direcția de Sănătate Publică urmează să efectueze ancheta epidemiologică.

La fel ca și în situația anterioară, primăria va respecta cu strictețe cerințele anchetei epidemiologice cu privire la testări și alte măsuri. De asemenea, pe lângă ancheta epidemiologică, municipalitatea a recomandat tuturor angajaților care prezintă simptome Covid-19 să efectueze testul de specialitate.

Primăria va continua dezinfectarea periodică a tuturor birourilor și spațiilor publice din cadrul instituției și va extinde munca la domiciliu a funcționarilor publici a căror activitate poate fi desfășurată în această formă, potrivit fișei postului.

Amintim că, în 14 iulie, un angajat al Primăriei Cluj-Napoca, cu ocazia efectuării testării Covid-19 în vederea plecării în concediu în străinătate, a fost depistat pozitiv, fiind asimptomatic. De asemenea, una dintre angajatele Grădiniței Patrocle a fost diagnosticată cu coronavirus, fiind internată apoi în spital. 

Comenteaza