Încă un rănit în explozia de la Crevedia transferat într-un spital din străinătate

Încă un rănit în explozia de la Crevedia transferat într-un spital din străinătate
| Foto: MApN/Valentin Ciobârcă

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat marţi că încă o persoană rănită în explozia de la staţia GPL din localitatea Crevedia va fi transportată pe cale aeriană la un spital din Germania.

Pacientul cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgenţe "Bagdasar Arseni" din Bucureşti a fost transferat cu o aeronavă militară la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania. Potrivit unui comunicat al MApN, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea noi misiuni umanitare marţi, la ora 9,00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.

Aeronava de tipul C-27 J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat în această dimineață pe ruta București-Lubeck și retur.

"Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din capitală", mai transmite MApN.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza