#SpitalePubliceDinBaniPrivați. Spitalul Județean Cluj a primit 150 de paturi electrice de la Fundația Metropolis

#SpitalePubliceDinBaniPrivați. Spitalul Județean Cluj a primit 150 de paturi electrice de la Fundația Metropolis

Peste 150 de paturi electrice au intrat în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, acestea fiind direcționate cu prioritate către secțiile în care patologia impune o mobilizare progresivă, pe secțiuni a pacienților.

Până în prezent, au fost distribuite paturi către secțiile de Ortopedie-Traumatologie I și II, Ginecologie I și Chirurgie I a SCJU Cluj-Napoca.

"Paturile electrice oferă pacienților confort optim și o independență sporită, asigurând o stare care contribuie la o recuperare rapidă. Totodată, ele sunt ușor de folosit pentru personalul de îngrijire.

Reamintim faptul că Fundața Metropolis, prin inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați a demarat recent o campanile de strangere de fonduri necesare continuării proiectului de reabilitare a Clinicii de Ortopedie din cadrul spitalului.

Mulțumim fundației, oamenilor de bine din jurul ei și, mai ales, celor care sprijină financiar inițiativele lor!", au transmis reprezentanții SCJU Cluj.

Codin Maticiuc a demarat în vara anului 2020 o inițiativă, prin Fundația Metropolis, prin intermediul căreia strânge bani pentru renovarea spitalelor de stat din România, printre care și pentru cel de Ortopedie din Cluj-Napoca. Sub sloganul #spitalepublicedinbaniprivati, Maticiuc îi invită pe români să doneze 2 euro pe lună, prin SMS la 8845, mesaj FACEM.

Comenteaza