Foto Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca: "Clădire care stă să se prăbușească. Bolnavii sunt îngrijiți în cotețe"

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca este o clădire care "stă să se prăbușească", atrage atenţia deputatul Emanuel Ungureanu. 

Deputatul Emanuel Ungureanu arată cu degetul spre clădirea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca - la Medicală 2, despre care spune că este într-o stare gravă de degradare.

Ungureanu spune că este nevoie de o clădire nouă pentru bolnavii care se află internaţi în acel spital, dar deplânge şi soarta cadrelor medicale care lucrează în condiţii insalubre acolo. 

Acesta a făcut o filmare unde arată cum apa infiltrată în pereţi, pe lângă burlan se prelinge pe zidul putred până la instalaţia de oxigen a instituţiei medicale: "Aici este staţie de oxigen, acolo este un burlan improvizat pe o clădire care stă să cadă. Eu am lucrat în acest pod acum 20 de ani şi am încercat să aduc mângâiere unor bolnavi în acest pod insalubru." 

Deputatul Ungureanu spune că ar trebui ca clasa politică din România, din care şi el face parte, să fie îndurerată cu adevărat la suferința celor bolnavi și singuri: "Trăim într-o țară condusă de politicieni ipocriți care au umplut curțile bisericilor în Noaptea de Înviere, dar cărora nu le pasă că bolnavii țării lor sunt îngrijiți în cotețe.

Priviți această clădire care stă să se prăbușească, priviți podul cu acoperișul putred și priviți negura din sufletul politicienilor corupți care ne vorbesc despre Lumină și Credință. Dumnezeu să-i ierte", transmite deputatul clujean pe pagina de Facebook

Comenteaza