Breaking news La un pas de noile restricții! Cluj-Napoca a urcat la 7.14 rata de infectare

La un pas de noile restricții! Cluj-Napoca a urcat la 7.14 rata de infectare
| Foto: mediafax.ro

Municipiul Cluj-Napoca se afla la un pas de noile restricții! Rata de infectare a urcat la 7.14 la mia de locuitori, conform DSP.

Guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Acestea au fost propuse de CNSU, după o ședință care a avut loc joi. In localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

 De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

Se închid și sălile de fitness în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mie. Totodată, Guvernul a luat mai multe decizii pentru a permite circulația în noaptea de Înviere.

VEZI AICI LIVE RATA DE INECTARE PE LOCALITATILE DIN CLUJ!

Amintim ca, in ciuda ratei mari de infectare, noile restrictii adoptate de Guvern au scos oamenii in strada in mai multe orase din tara, intre care si la Cluj-Napoca.

Comenteaza