Maternitate nouă în Cluj? Anunțul optimist făcut de Alin Tișe

Maternitate nouă în Cluj? Anunțul optimist făcut de Alin Tișe
| Foto: scjucluj.ro

Președintele Consiliului Județen Cluj, Alin Tișe, a făcut, marți, un anunț care ar putea însemna foarte mult pentru orașul de pe Someș, mai ales în contextul scandalului din urmă cu câteva zile legat de decesele bebelușilor de la Ginecologie 1, în condiții neelucidate.

Liderul forului administrativ județean a fost întrebat, la un post de radio local, dacă susține construirea unei noi maternități în județul Cluj, iar răspunsul lui Tișe a fost unul clar:

„Ooo, da, și deja am lucrat și am propus primăriei Cluj-Napoca anumite soluții pe care la momentul oportun o să vi le prezentăm, poate împreună cu domnul primar (Emil Boc - n.red.), atunci când va fi momentul. Nu uitați că noi construim un Spital de Copii, care este cel mai mare proiect pe zona de sănătate a Clujului”, a afirmat șeful CJ Cluj.

La începutul lunii octombrie, Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj, care va costa 400 de milioane de euro, a primit autorizația de construire. Viitorul Spital pentru copii va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continuă și un heliport. Lucrările ar urma să înceapă în vara anului viitor.

Amintim, scandalul de la Spitalul Clinic Judeţean din Cluj-Napoca a scos la iveală multe carenţe ale sistemului medical din așa zisul „oraş de 5 stele”. Tot mai mulţi oameni au spus că, de parcă nu ar fi deajuns bacteriile cu care se infectează în spital, dar și personalul se comportă sub orice critică cu cei internaţi

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza