Noul raport COVID. Incidența în Cluj-Napoca, cât a Bucureștiului

Noul raport COVID. Incidența în Cluj-Napoca, cât a Bucureștiului

Clujul se află duminică pe locul doi pe țară la numărul infectărilor depistate în ultimele 24 de ore, cu doar câteva zeci de cazuri sub București.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 209 persoane infectate cu noul coronavirus, cu 143 mai puține față de ziua anterioară. În ultima zi nu a fost raportat niciun deces al unui pacient confirmat cu COVID.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Bucureşti - 72 şi în judeţul Cluj - 19 noi infectări, iar pe următoarele locuri sunt judeţele Brașov - 16, Argeș - 13 și Ilfov, cu 12 cazuri, acestea fiind singurele care au raportat peste 10 noi infectări.

În ceea ce privește incidența cazurilor, cea mai mare valoare se înregistrează în municipiul București - 0,84 la mie, urmat de Cluj cu 0,62 cazuri la o mie de locuitori. Media națională a coborât azi la 0,25 la mie.

În Cluj-Napoca rata infectărilor este de 0,83 cazuri la mie, aproape cât a Bucureștiului (0,84), în oraș fiind active 279 de cazuri de boală din cele 471 înregistrate în județ.

În Cluj sunt 40 de pacienți cu COVID internați în spitale, toți adulți, iar pe secțiile ATI sunt 12 bolnavi în stare gravă.

Pe secțiile COVID din țară sunt 787 de persoane internate, dintre care 52 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 98 pacienți, printre care trei copii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza