Promovabilitate mare la sesiunea specială de Rezidențiat. MS: Toate locurile şi posturile vor putea fi ocupate

Promovabilitate mare la sesiunea specială de Rezidențiat. MS: Toate locurile şi posturile vor putea fi ocupate

Toate locurile şi posturile din sesiunea extraordinară a concursului de rezidenţiat vor putea fi ocupate, deoarece numărul candidaţilor cu punctaj de promovare este mai mare decât numărul locurilor scoase la concurs.

Conform Ministerului Sănătăţii, cel mai mare punctaj obţinut la sesiunea extraordinară a concursului de intrare în rezidenţiat în Domeniul Medicină este 807.

Potrivit metodologiei de concurs, alegerea unui loc sau post este condiţionată de obţinerea unui punctaj de minimum 60% din cel mai mare punctaj obţinut la acest concurs, adică 484 de puncte. Astfel, 863 de candidaţi au obţinut punctaj de promovare.

Pentru această sesiune extraordinară au fost scoase la concurs 628 de locuri şi posturi din cadrul unităţilor sanitare publice. Cele 628 locuri şi posturi scoase la concurs se vor alege în ordine descrescătoare a punctajelor obţinute de candidaţi.

Clasamentul final, data, locul şi ora de prezentare a candidaţilor pentru repartiţia pe specialităţi şi centre de pregătire vor fi afişate pe site-ul concursului http://rezidentiat.ms.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza