Rafila susține că în curând vor exista centre speciale pentru victimele consumului de droguri în toată țara

Rafila susține că în curând vor exista centre speciale pentru victimele consumului de droguri în toată țara

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj de sprijin pentru victimele consumului de droguri, în care admite că "s-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora" și promite centre speciale în toată țara.

Rafila anunță că ministerul pe care îl conduce "lucrează pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere" pentru cei care consumă droguri.

"Cred în voi! Suntem împreună ca să poţi face faţă adicţiei. S-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere în caz de intoxicaţie şi adicţie! Cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de grijă, de asistenţă medicală, de discreţie şi de evitarea stigmatizării.

Lucrez responsabil împreună cu echipa mea pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, sprijin pentru pacienţi şi pentru familiile lor. Sunt alături de victimele consumului de droguri! Nu sunteţi singuri!", a scris ministrul Alexandru Rafila pe Facebook.

 

Comenteaza