Raportul COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

Raportul COVID. Câți clujeni au fost depistați cu virusul de ieri până azi

Județul Cluj se află vineri pe locul doi la incidența cazurilor de COVID și pe trei la numărul infectărilor nou depistate.

În ultimele 24 de ore, în Cluj au fost depistate 22 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 34.

La nivel național, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în municipiul Bucureşti - 123 şi în judeţele Brașov - 27 și Cluj -22 noi infectări. La polul opus, județele Brăila și Covasna nu au raportat niciun caz nou.

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul are 0,41 cazuri la mia de locuitori, după municipiul București, care conduce cu 0,58 la mie. Media la nivel național este 0,15.

Situația în spitalele COVID

În Cluj sunt 24 de pacienți cu COVID internați în spitale, printre care doi copii, iar pe secțiile ATI sunt 8 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

Pe secțiile COVID din țară sunt 456 de persoane internate, dintre care 41 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 53 de pacienți.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 389 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și au fost raportate patru decese, dintre care două în afara intervalului de referință. 

Comenteaza