Raportul COVID: Cluj, județul cu cele mai multe noi infectări în ultimele 24 de ore

Raportul COVID: Cluj, județul cu cele mai multe noi infectări în ultimele 24 de ore

Clujul se află luni pe locul doi pe țară la numărul infectărilor depistate în ultimele 24 de ore, cu doar câteva zeci de cazuri sub București.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 444 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 2 persoane au murit.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Bucureşti - 102 şi în judeţul Cluj - 75 noi infectări, iar pe următoarele locuri sunt judeţele Maramureș - 24, Timiș - 23 și Hunedoara, cu 20 de cazuri. Pe de altă parte, în Bistriţa-Năsăud şi Olt nu a fost raportat niciun caz.

În ceea ce privește incidența infectărilor, cea mai mare valoare se înregistrează în municipiul București - 1.24 la mie, urmat de Cluj cu 1,21 la mie și de județul Timiș, cu 1,11, restul județelor fiind sub 1 la mie. Media națională a coborât azi la 0,55 la mie.

În Cluj sunt 67 de pacienți cu COVID internați în spitale, dintre care 6 copii, iar pe secțiile ATI sunt 15 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

Pe secțiile COVID din țară sunt 1.132 persoane internate, dintre care 68 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 118 pacienți, printre care un singur copil.

Comenteaza