Raportul COVID: Clujul, pe primele locuri la noile infectări în ultimele 24 de ore

Raportul COVID: Clujul, pe primele locuri la noile infectări în ultimele 24 de ore

Clujul se află marți pe locul doi pe țară la rata de incidență a infectărilor cu SARS-CoV-2 și pe trei la numărul infectărilor depistate în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 882 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 7 persoane au murit.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Bucureşti - 185, în Timiş - 61 și în Cluj de cazuri 58, în timp ce restul judeţelor au înregistrat sub 50 de cazuri noi fiecare, cu excepția județului Alba care nu a raportat niciun caz în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește incidența infectărilor, cea mai mare valoare se înregistrează în municipiul București - 1,03 la mie, urmat de Cluj cu 0,84 la mie și de județul Timiș, cu 0,76 cazuri la o mie de locuitori. Media națională a coborât azi la 0,37 la mie.

În județul Cluj, în intervalul 31 septembrie -  14 ocrombrie erau 640 de cazuri active de boală, din care 415 în Cluj-Napoca, municipiul având o rată de incidență a infectărilor de 1,23 la mie.

În spitalele din Cluj sunt 39 de pacienți cu COVID, dintre care un copil, iar pe secțiile ATI sunt 11 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

Pe secțiile COVID din țară sunt 931 persoane internate, dintre care 51 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 93 de pacienți, printre care un singur copil.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza