RECORD de vaccinări zilnice la drive-thru în Cluj-Napoca

RECORD de vaccinări zilnice la drive-thru în Cluj-Napoca

Peste 6.600 de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirusului marți în județul Cluj, dintre care câteva sute în centrul de tip drive-thru de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Numărul persoanelor vaccinate în județul Cluj, de la debutul campaniei și până marți după-amiază, a ajuns la 372.339, dintre care 224.856 de persoane vaccinate cu prima doză și 147.483 cu ambele doze. Doar marți au fost imunizate 6.640 de persoane, dintre care 858 la centrul de tip drive-through, unde s-a înregistrat un record al vaccinărilor într-o singură zi. Tot până marți, în cabinetele medicilor de familie s-au vacinat 1.144 de persoane, în centrele deschise de operatorii economici 3.080, iar în centrul drive-tru de la Sala Sporturilor „Horia Demian” 12.641. De asemenea, până acum, în județul Cluj au fost înregistrate 373 de reacții adverse.

În acest moment, în județul Cluj sunt disponibile mii de locuri la vaccinare fără programare, doar cu buletinul, majoritatea cu serul Pfizer/BioNTech. Miercuri la prânz, pe listele de așteptare de pe platforma de programare la vaccinare în Cluj au mai rămas puțin peste 200 de persoane.

RECORD de vaccinări zilnice la drive-thru în Cluj-Napoca

 

Comenteaza