Rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Bani mai mulți pentru Spitalul de Boli Infecțioase

Rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Bani mai mulți pentru Spitalul de Boli Infecțioase

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al judeţului Cluj pe anul curent va fi supus dezbaterii și votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de marți, 28 februarie 2023.

Potrivit documentației, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca a solicitat aprobarea unei suplimentări a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2023 din venituri proprii cu suma de 1.522.000 lei.

Investițiile solicitate spre aprobare cu finanțare din venituri proprii vizează direct sau indirect siguranța și tratarea pacientului internat covid 19, dar și non covid cât și evaluarea prin spitalizare a pacientului covid 19, dar și non covid, cât și evaluarea post covid a pacientului în ambulatoriul Integrat al spitalului.

Prin această rectificare de buget se asigură fondurile necesare derulării eficiente a obiectivelor de investiții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

„Prezenta rectificare a bugetului general propriu al Județului Cluj va permite gestionarea optimă a derulării execuţiei bugetare în anul 2023”, se arată în referatul de aprobare.

 

Comenteaza