Românii nu pot alege vaccinul anti-COVID cu care vor fi imunizați. Nu e ca la cumpărături, fiecare să aleagă ce vrea

Românii nu pot alege vaccinul anti-COVID cu care vor fi imunizați. Nu e ca la cumpărături, fiecare să aleagă ce vrea
| Foto: Stirile PRO Tv

Cătălin Alexandru, reprezentatul DSU la conferința de presă susținută de șeful campaniei de vaccinare, a declarat că românii nu vor putea alege vaccinul cu care vor fi imunizați, decizia aparținând medicilor. 

Cătălin Alexandru a declarat marți, într-o conferință de presă că regulile trebuie respectate, iar românii nu pot alege vaccinul cu care vor fi imunizați. 

„Vaccinul nu este cumpărătură, ca românii să poată alege. Nu merge fiecare și alege ce vrea, decizia aparține medicilor și cine nu vrea să se supună e liber să nu se vaccineze”, a declarat acesta.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat, marți, că în România au ajuns până acum 948.149 de doze de la Pfizer și 36.000 de la Moderna, iar în perioada următoare va ajunge și vaccinul produs de AstraZeneca, după ce acesta a a fost aprobat pentru folosire în Uniunea Europeană.

României îi vor reveni, pentru lunile februarie şi martie, 1,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID de la AstraZeneca.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza